We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

DETECTOR NL Z 70X140 BILJETTEN NL Z 70X140 COIN NL Z 70X140 UV NL Z 70X140 DIVERS NL Z 70X140  support 290

100 / 200 EURO UPDATE

Laatste nieuws betreffende de EURO

Op 17 september 2018 heeft directielid Yves Mersch de nieuwe eurobankbiljetten van € 100 en € 200 onthuld. De nieuwe bankbiljetten vormen de afronding van de Europa-serie, de tweede serie eurobankbiljetten, en komen op 28 mei 2019 in omloop.

U kunt de software aanschaffen om uw Cashtester product te updaten! Op de downloadpagina kunt u controleren of de update aanwezig is voor uw apparaat: het serienummer is bepalend

Mocht uw apparaat niet geüpdatet kunnen worden en u wilt hiervoor een vervangende detector of bankbiljettelmachine aanschaffen, dan kunt u via +31 (0)88 62 88 255 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen en zorgen we voor een passende aanbieding!

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

facebooklinkedintwitter

© 2019 Cashtester - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.